2018 için geliştirilen üç iPhone modeli detaylandı

2018 için geliştirilen üç iPhone modeli detaylandı

Teknoloji sektörünün en meşhur Apple analisti Ming-Chi Kuo, yayımladığı son raporda 2018 model iPhone'lerin bazı detaylarını açıkladı. İkisi yeni olmak üzere üç modelden oluşacak 2018 serisi, iPhone X'in yeni nesil telefon anlayışını daha geniş kitlelerle buluşturacak.

5,8 inçlik ilk model, iPhone X'in yerini alacak. Onunla birlikte 6,5 inç OLED ekranlı bir iPhone 8 Plus halefi de piyasaya sürülecek. Son olarak 6,1 inç LCD ekranlı üçüncü bir telefon daha geliştirdiği iddia edilen Apple, üçüncü telefonu daha uygun fiyattan satışa çıkaracak.

Üç telefon da iPhone X'te gördüğümüz ekran tasarımı ve Face ID donanımıyla gelecek. Fakat 6,1 inçlik modelin ekran çözünürlüğü diğerlerinden daha düşük olacak. Ayrıca malzeme kalitesinin de bu modelde ikinci planda olduğu belirtiliyor.

Yeni telefonlar her sene olduğu gibi eylülde tanıtılacak. 6,1 inçlik model 649-749 dolar fiyat bandından başlayarak 2018 serisi Apple telefonlarının en alt seviyesini oluşturacak. Henüz 5,8 ve 6,5 inç OLED ekranlı iPhone X sürümlerinin nasıl fiyatlandırılacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 13.11.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler