iPhone 14 ve Apple Watch 8 Zamla Geliyor!

iPhone 14 ve Apple Watch 8 Zamla Geliyor!

iPhone 14 ve Apple Watch 8 için tüm gözler şimdiden Eylül-Ekim ayında yapılacak olan etkinliğe çevrildi. Tabi enflasyonu ve tedarik krizini hesaba katarsak yeni Apple ürünlerinin de bundan etkileneceği ortada.

Her sene olduğu gibi heyecanla beklenen yeni Apple ürünleri bu sene de, piyasaya çıkmadan ilgili odağı olmaya başladı. Şimdiden Apple’ın hangi ürünleri kullanıcılarla buluşturacağı merak konusu oldu.

iPhone 14 Fiyatları Ne Olacak?


iPhone 14’ün gerek enflasyondan gerek tedarik sorunundan dolayı oldukça yüksek bir üretim maliyetine sahip olacağı düşünülüyor. iPhone 13 ve öncesi nesillere göre daha zamlanması beklenen yeni iPhone için fiyatların 100 dolar kadar artabileceği konuşuluyor.



iPhone 14 serisinde iPhone 13 mini’nin yenilenmeyeceği de söylentiler arasında. Ve yeni serinin iPhone 14 ile bailayacağı düşünülüyor. Bu doğrultuda ise taban fiyat olarak iPhone 14’ün 799 dolar seviyelerinde satışa sunulacağı söylenebilir.



Yeni iPhone 14’ün 6.1 inç, iPhone 14 Pro’nun 6.1 inç, iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max’ın 6.7 inç ekranla gelmesi bekleniyor. iPhone 14’e gelecek olan 100 dolarlık zamın, iPhone 14 serisinin diğer modellerine de gelmesi söz konusu.



Apple Watch 8 Serisi Fiyatı


iPhone 14’le birlikte Apple Watch 8’in de zamlı fiyatla tüketiciyle buluşması bekleniyor. Hatta Apple Watch 8 ve Apple Watch SE’nin fiyatlarının aynı olması söylentiler arasında. Buna karşın Apple Watch 8 Pro’ya sahip olmak isteyenlerin ise biraz daha yüksek rakamları gözden çıkartması gerekebilir. İddialara göre Watch 8 Pro 900-999 dolar fiyatla raflarda yerini alabilir.





Eklenme tarihi: 2.08.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler