iPhone 13 Alphine Green Renk Seçeneği Tanıtıldı

iPhone 13 Alphine Green Renk Seçeneği Tanıtıldı

Apple yeni ürünlerini teknoloji tutkunlarıyla dün düzenlediği Bahar Etkinliğinde tanıttı. Apple’ın yeni amiral gemisinin yeni renk seçeneği Alphine Green şimdiden ilgi görmeye başladı. Şimdiye kadar satışta olan iPhone 13 renkleri şu şekildeydi: Mavi, Gece Yarısı, Pembe, Yıldız Işığı, Kırmızı. iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max’ta ise bu renkler farklılık göstermektedir. Renkleri; Sierra Mavisi, Gümüş, Altın ve Grafit Renk olarak belirtebiliriz.

iPhone 13 ailesine yeni katılan Alphine Green renk seçeneğinde teknik olarak diğer iPhone 13 ve iPhone 13 Pro telefonlarından herhangi bir farklılık bulunmuyor. Apple benzer çalışmayı geçtiğimiz yılda da yapmıştı. iPhone 12 ve iPhone 12 Mini’ye de sonradan mor renk seçeneği eklenmiştir.

iPhone 13’ün yeni rengi Alphine Green’in 18 Mart 2022’de kullanıcıyla buluşması bekleniyor. Orman yeşili gölgesini anımsatan yeni renk, havalı ve derin bir görünüme sahip.
Apple, iPhone 13’ün yeni rengini tanıttığı Bahar Etkinliği’nde ayrıca Apple’ın yeni ürünlerine de yer verildi. Mac Studio, Studio Display, yeni iPad Air, yeni iPhone SE görücüye çıkan yeni Apple ailesi üyelerinden.



Eklenme tarihi: 9.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler