Yeni iPad Pro 12.9'un render görüntüleri yayımlandı

Yeni iPad Pro 12.9'un render görüntüleri yayımlandı

Tablet bilgisayar ailesini 11 ve 12,9 inçlik iki yeni modelle güncellemek isteyen Apple, gelecek hafta düzenleyeceği büyük iPhone tanıtımında bu modellerden birini gün yüzüne çıkarabilir. Etkinliğe sayılı günler kala paylaştığı render görüntüleriyle ün salan OnLeaks, üzerinde çalıştığı iPad Pro 12.9 görsellerini medyanın kullanımına sundu. Büyük çapta tasarım değişikliklerini beraberinde getirecek tabletin yeni ekran çerçevesiyle nasıl görüneceği de az-çok belli oldu.

iPhone X'ten ilham alınarak yenileneceği ileri sürülen iPad serisi, 12,9 inçlik modelle daha dar çerçeveli bir ön yüz tasarımına geçiş yapacak. Face ID özelliğini bünyesinde barındıracak ilk tablet olması beklenen cihaza akıllı aksesuarları bağlamak için ihtiyaç duyulacak bir konnektör de eşlik edecek. Bu konnektör sayesinde tabletin bir dizüstü bilgisayar ile elde edilen kullanım tecrübesine bir adım daha yaklaşması hedefleniyor.

12 Eylül'de Apple kampüsü içerisindeki Steve Jobs sahnesinde basının karşısına geçecek olan teknoloji devi, üç yeni iPhone ve Apple Watch 4 ile birlikte büyük ihtimalle 2018 model iPad tablet çözümlerini de gün yüzüne çıkaracak.



Eklenme tarihi: 4.09.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler