iOS ve Android için zeka oyunu: Dots: A Game About Connecting

iOS ve Android için zeka oyunu: Dots: A Game About Connecting


Zeka ve bulmaca oyunları kategorisinde henüz yeni olmasına rağmen hızlı bir şekilde kullanıcıların beğenisini toplayan Dots: A Game About Connecting iOS’tan sonra Android kullanıcılarının da hizmetine sunuldu.

Dots: A Game About Connecting, oldukça eski fakat yine bir o kadar sevilen SOS oyununun yapısına benzerliğiyle dikkat çekiyor. Oyunda size verilen 60 saniye içerisinde olabildiğince çok aynı renge sahip noktayı bir araya getirmeniz ve birleştirmeniz gerekiyor. Yüksek Skorlar listesi ile Twitter ve Facebook üzerinden oyuna bağlanarak arkadaşlarınızın puanını görebilir ve rekabet ederek eğlencenizi artırabilirsiniz.



Oyun ücretsiz olmakla birlikte yalnızca oyun içi satın alma modeli ile kazanç sağlıyor. Uygulamada, size daha fazla nokta sağlayan Dots isimli öğeleri satın alabilir ve oyunda bu öğeleri kullanabilirsiniz. Google Play Store’de daha ilk haftadan yeni çıkan en iyi ücretsiz uygulamalar arasında yer alan uygulama, cihazınızda yalnızca 14 MB depolama alanı işgal edecek. Boş zamanlarımda hem eğleneyim hem de zekamı çalıştırayım diyorsanız Dots: A Game About Connecting tam size göre!

Yazar: Zeynep Uylaş


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 20.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler