iOS uyumlu Night Sky 2 uygulaması ile uzayı telefonunuzdan izleyin

iOS uyumlu Night Sky 2 uygulaması ile uzayı telefonunuzdan izleyin

Night Sky 2, özellikle "Yerçekimi" (Gravity) filmini izleyip etkisinden kurtulamayanlar veya genel olarak gökyüzüne ve uzaya merakı olanlar için oldukça heyecan verici bir uygulama! Öyle ki, uygulamayı açtığınızda telefonunuzu yönelttiğiniz bölgedeki tüm yıldızlar, gezegenler, takımyıldızları ve uydular ekrana yansıyor.

iCandi Apps tarafından geliştirilen uygulama, ilk versiyonuna göre bir ışık yılı sıçramış gözüküyor. Uzaklık ve yüzey olarak daha detaylı grafikler ve daha iyi arka plan görüntüsü sunan Night Sky 2, yedi farklı enstrümanın oluşturduğu yeni müziğiyle muhteşem bir uzay yolculuğu vaat ediyor. Uygulama bu son versiyonunda; arama düğmesi, gece modu, ses seçenekleri, uzay cisimleri hakkında daha detaylı bilgi gibi yeni özellikler barındırıyor.

Night Sky 2 uygulaması aynı zamanda daha kolay bir tasarım, sabit bir hava durumu raporu ve ayın evrelerini gösteren bir takvim sunuyor.

Apple App Store'den 1,99 TL'ye satın alabileceğiniz uygulamanın kısa süreliğine %75 indirimle satıldığını belirtelim. Night Sky 2'nin tanıtım videosu aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 17.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler