iOS İçin Uçuş Uygulaması: Flying

iOS İçin Uçuş Uygulaması: Flying


Mobil cihazlarımızın gelişimi ile insanların hayatı hızla bu küçük cihazların içine girmeye başladı. Bu sayede ihtiyaç duyulan her türlü sistem, uygulamalar ile bütünleşerek kullanıcıya daha hızlı ve verimli bir şekilde mobil cihazlar aracılığıyla ulaştırılabiliyor.

Bugün Apple kullanıcılarına özel bir uçuş uygulamasını sizlerle sunacağız. Adı Flying olan hizmet, çok sık uçakla yolculuk yapan kişilere özel olarak hazırlanmış ve kendi sosyal ağı bulunan bir uygulamadır.

Flying, Kopenhag Etkileşim Enstitüsü’nde bir kurs tarafından oluşturulmasının ardından sosyal uçuş takipçisine dönüştürülmüş. Uygulama; rötar durumlarını, uçuş iptali, ülkeler arası saat farkları gibi her türlü uçuş bilgilerini içeriyor. Bu bilgiler paralelinde arkadaşlarınızı ekleyebiliyor ve onların uçuş ajandalarını takip edebiliyorsunuz.

Hizmet içerisinde küçük pasaport görünümünde damgalar bulunuyor ve her uçuşta bu damgalar ödül olarak kullanıcıya veriliyor. Uçuş esnasında kaydettiğiniz tüm bilgilere kolayca erişmenizi sağlayan uygulama, en çok da sürekli uçuş yapan yakınlarınızın takibi için faydalı görünüyor. Uçağın kalkış-varış saatleri ve benzeri her türlü bilgiyi tek bir uygulama üzerinden takip edebilecek oluşunuz uygulamayı cazip kılıyor.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız



Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 4.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler