iOS için LEGO oyunu: LEGO The Lord of the Rings

iOS için LEGO oyunu: LEGO The Lord of the Rings

Bugüne kadar Batman, Harry Potter ve Star Wars’un LEGO oyun serileri ile beğeni toplayan TT Games’in son uygulaması LEGO The Lord of the Rings, PC ve konsollardan sonra iPhone ve iPad için de resmen indirmeye sunuldu.

Orijinal The Lord of the Rings üçleme hikayesine tamamen bağlı kalınarak geliştirilen oyunda, kitaplarda ve filmlerde gördüğünüz tam 90 karakter küçük LEGO figürleri formunda modellenmiş. Oyunda, Orklar ve diğer kötü ruhlu karakterler Doom Dağı’nın korkunç eteklerinde beklerken, diğer tarafta Aragorn, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir ve Frodo’nun Hobiit arkadaşları Sam, Mary ve Pippin, yüzüğü yok etmek ve dünyaya tekrar barış getirmek için bir araya geliyorlar.

Yüzüğün bulunuşundan Frodo ve arkadaşları tarafından yok edilişine kadar geçen süreci konu edinen oyunda, Game Center desteği ve dokunmatik ekranlar için özel olarak hazırlanan iki farklı kontrol sistemi yer alıyor.

Oyunu direk olarak App Store’den indirirseniz cihazınızda 3 GB’lik yer kaplıyor, ancak bilgisayarınıza indirip senkronize edereniz 1.5 GB’lik boş alan yeterli olacaktır.

App Store’de 8.99 TL'ye satışa sunulan LEGO The Lord of the Rings'in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler