iOS için Google Maps 2.0 yayımlandı

iOS için Google Maps 2.0 yayımlandı


Geçen hafta Android işletim sistemli cihazlar için 7.0 sürüm numarasıyla yayımlanan yeni kullanıcı arayüzüyle Google Maps uygulaması, iOS platformunda 2.0 versiyonuyla Apple App Store'deki yerini aldı. Arayüzsüz yazılım tasarımıyla kullanıcılarına coğrafi hizmetlerini zahmetsizce tecrübe edebilme imkanı sunmaya çalışan Google, bir süredir iOS kullanıcılarına yeni arayüz anlayışının ilk sürümlerinden biriyle hizmet veriyordu.

iPad serisi tablet bilgisayarlar için yeni bir dizaynı beraberinde getiren Google Maps 2.0, canlı trafik akışı, kaza ve diğer yol durumu bilgileriyle desteklenen gelişmiş yol tarifi fonksiyonlarını beraberinde getiriyor. İlerleyen dönemlerde bu fonksiyon, Android versiyonunda kullanılabilir olan yol durumuna göre anında alternatif yol hesaplama özelliğini de kazanacak. Keşfet bölümü ile birkaç dokunuşla Google Haritalar kullanıcısına yakındaki mekanlara ait detaylar sunan uygulama ayrıca, Google Offers desteği kazandı; mekan incelemeleri hususunda önemli değişiklikler yaşadı. Bu sürüm, iç mekanlarda yayayken yol tarifi alabilme desteğini de bünyesinde barındırıyor.

iOS 6.0 işletim sistemli iPhone 3GS ve üstü, tüm iPad modelleri ve 3, 4, 5. nesil iPod Touch'lara destek sunan Google Maps 2.0'ın yeni özelliklerinin sergilendiği tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 17.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler