iOS 8/8.1 için ilk Jailbreak yöntemi yayımlandı

iOS 8/8.1 için ilk Jailbreak yöntemi yayımlandı

Geçen yıl evasi0n tarafından yayımlanan ilk iOS 7 jailbreak yönteminden sonra Apple'nin sınırlı mobil ekosistemini özgürleştirme görevi Uzak Doğulu bir ekibe kalmıştı. Önce iOS 7.1 ile çalışmalarına başlayan Çinli Pangu takımının güvenlik uzmanları, şimdi de iOS 8 sürüm ailesi için jailbreak erişimi sağlamaya başladı.

Pangu.io internet sitesinden iOS 8/8.1 jailbreak aracının ilk sürümünü paylaşan Pangu, geliştiricilerin kullanmasını tavsiye ettiği aracı çok geçmeden 1.01 sürümüne yükseltti. Şimdilik yalnızca Windows destekli olan ve Çince dil desteği bulunan araca Cydia da dahil değil. İlk dürümler yayımlandığında meşhur uygulamasını iOS 8 ile uyumlu hale getirmemiş olan saurik, Cydia 1.1.13 versiyonu ile bu sorunu çözdü. Fakst halen mevcut Pangu aracında Cydia mevcut değil.

Önümüzdeki günlerde OS X işletim sistemi ve İngilizce dil desteğine kavuşması beklenen Pangu'nun genel sürümü yayımlandığında sizler için bir jailbreak rehberi paylaşacağız. Bu rehberle tüm iOS 8 sürümleri ve yeni güncellemeyi destekleyen tüm iPhone ve iPad sürümlerini özgürleştirebileceksiniz.



Eklenme tarihi: 23.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler