iOS 8/8.1 nasıl Jailbreak edilir?

iOS 8/8.1 nasıl Jailbreak edilir?

Çinli iOS güvenlik uzmanı Pangu ekibi, iOS 7/7.1 jailbreak aracından sonra bir yazılım özgürleştirme hareketine daha öncülük yapıyor. iOS 8 ve iOS 8.1 sürümlerini Apple ablukasından kurtarmak için yeni aracı Pangu8'i yayımlayan ekip artık neredeyse tüm iOS evrenine jailbreak hizmeti veriyor.

Hazırladığımız jailbreak rehberi ile Pangu8'i kullanarak iPhone, iPad ya da iPod cihazınızı kolayca jailbreak edebileceksiniz. İlk olarak Pangu.io internet sitesinden jailbreak programını indirmeniz gerekiyor. İşletim sistemine göre indirme bağlantıları ve jailbreak adımları aşağıdadır.

- Pangu8 - Windows - v1.2.1

- Pangu8 - Mac - v1.0.0

iOS 8/8.1 Jailbreak Adımları

1. İndirdiğiniz Pangu8 aracını bilgisayarınıza yükleyin. Masaüstündeki kısayoluna tıklayıp çalıştırın. (Windows'ta sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.)

2. iPhone/iPad/iPod cihazınızda kilit ekranı şifresi, TouchID parmak izi güvenliği ve Find My iPhone fonksiyonlarını devre dışı bırakın.

- iPhone'lerin uçak moduna alınması tavsiye edilir.

3. Cihazınızı USB kablo ile bilgisayara bağlayın ve doğru sürücülerle aygıtınızı bilgisayara tanıttığınızdan emin olun.

4. Program üzerindeki "Start Jailbreak" düğmesine basın ve gelen ekrandan "Already did" butonuyla devam edin.

5. İşlem 8-10 dakika içerisinde tamamlanacaktır ve Cydia kullanıma hazır hale gelecektir.

Not: Eğer Pangu programının hata verdiğine şahit olursanız, bu durum muhtemelen OTA güncellemesiyle iOS 7'den iOS 8'e yükselmenizden kaynaklanıyordur. Pangu8'in Restore bölümünden cihazınıza uygun Firmware dosyasını bulup yerleştirerek yeniden yükleme yaptıktan sonra tekrar deneyin.

Diğer sorunlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

ahmet - 16.11.2014 22:00:00
çok güzel paylaşım
Lekesiz - 17.11.2014 02:30:00
Telefonu mahvetti geri kaldırmak istedim kaldırmadı telefon açılıyor fakat elma logosunda takılıp kalıyor. Lütfe birisi yardım edebilir mi?
Lekesiz - 17.11.2014 02:30:00
Telefonu mahvetti geri kaldırmak istedim kaldırmadı telefon açılıyor fakat elma logosunda takılıp kalıyor. Lütfe birisi yardım edebilir mi?
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler