iOS 8.2 beta 3 sürümü geliştiricilerin kullanımına sunuldu

iOS 8.2 beta 3 sürümü geliştiricilerin kullanımına sunuldu

İkinci büyük iOS 8 güncellemesini haftalık deneme sürümü dağıtımlarıyla geliştiren Apple, üçüncü versiyon dağıtımına bugün başladı. 12D5452a yapı numarasını taşıyan yeni iOS 8.2 beta 3, yine küçük çaplı bir OTA paketiyle geliyor. Zira iOS 8.2'nin yapılan son incelemeleri, yazılımın neredeyse stabil seviyeye ulaşmış olduğunu gösteriyor. Haliyle yeni deneme sürümlerine ait değişim notları, küçük ekleme ve düzenlemelerden ibaret oluyor.

8.2 beta 3'te gerçekeştirilen en mühim düzenleme, Health uygulamasına yeniden ilave edilen kan şekeri ölçüm seçenekleri ve sağlık verilerinin detay sayfalarına eklenen kısa bilgilendirme yazıları. Bunun dışında mesajlar uygulamasının önceki beta dağıtımında yavaç açılması ve 'emoji' simgesinin görünmemesi sıkıntıları çözümleniyor. Apple Watch ile birlikte piyasaya sürülecek olan iOS 8.2'nin bu kanattaki geliştirme faaliyetlerinin öncelikte olduğu görülüyor.

Geliştiricilere 8.2'yi geliştirme süre zarfında akıllı saati için hazırlık yapma imkanı tanıyan Apple, üst düzey yöneticilerinden gelen son açıklamada, Apple Watch saatinin 2015 baharında tüketiciyle buluşacağını bildirmişti. Ancak seri üretimde yaşadığı ekran ve işlemci imalatıyla alakalı sıkıntıları aşan teknoloji devi, tahmin edilenden daha erken bir zamanda yeni nesil saatini görücüye çıkarabilir.



Eklenme tarihi: 18.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler