iOS 8.1.1 ile iPad 2 ve iPhone 4S'nin performansı artacak

iOS 8.1.1 ile iPad 2 ve iPhone 4S'nin performansı artacak

iOS 8 ile son işletim sistemi güncellemesini alan iPad 2 ve iPhone 4S, yeni sürüme yükseltilmiş olsa da, ciddi performans sıkıntıları yaşıyor. En başından beri belli olan bu sorunu yeni telefon ve tabletlerini piyasaya sürdükten sonra çözmeye karar veren Apple, geliştiriciler için yeni iOS deneme sürümünü dağıtmaya başladı.

iOS 8.1.1 yazılımının ilk beta dağıtımı, bazı sorun çözümleri ile bilhassa iPhone 4S ve iPad 2'de gözlenen genel stabilite, performans sorunlarına deva olacak. İlk defa küçük bir alt sürüm yükseltmesi için geliştiricilere ön dağıtım gerçekleştiren teknoloji devi, iOS 8.0.1 fiyaskosundan sonra resmi güncellemelerini daha sıkı bir deneme sürecinden geçirmeye karar vermiş görünüyor.

12B432 yapı numaralı iOS 8.1.1 beta'yı iOS geliştirici merkezinden resmi geliştirici hesabınıza bağlanarak indirebilirsiniz. Sıradan kullanıcıların yakında piyasaya sürülecek stabil sürümü beklemesi gerekiyor. Firmanın bu yazılım güncelleştirmesiyle iOS evrenin yazılım desteğine sahip en eski cihaz sahiplerini kazanmaya çalışarak iOS 8 kullanım oranını istediği seviyeye çekmeyi planladığı düşünülüyor. Zira Apple'nin en çok kullanılan tablet bilgisayarı konumundaki iPad 2, bir aydan daha uzun süredir dağıtımda olan iOS 8'in %50 seviyesinde kalmasının baş sorumlusu konumunda. iOS 8.1.1'in bunu değiştirip değiştiremeyeceğini birlikte göreceğiz.



Eklenme tarihi: 4.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler