iOS 7'nin geri planda kalan özellikleri

iOS 7'nin geri planda kalan özellikleri

Tanıtılmasıyla birlikte en çok konuşulan konular arasından düşmeyen ve kararlı sürümüne kadar da kolay kolay düşmesi beklenmeyen Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 7’nin birçok özelliği sürekli olarak vurgulanırken bazı özellikleri ise arka planda kalarak yavaş yavaş keşfediliyor.

Ön plandaki özelliklerin aksine küçük ama kullanışlı olan bu özelliklerde bazıları ise şu şekilde,,

- Uygulama mağazası yeni istek listesi özelliği sayesinde, beğendiğiniz ama o an satın alamadığınız uygulamaları bu listeye ekleyerek daha sonra size hatırlatılmasını sağlayabiliyorsunuz.

- Video kayıt ederken ekran üzerinde parmaklarınızla belli bir alana yakınlaştırma yapılabiliyor.

- iCloud keychain sayesinde farklı iOS cihazlarında aynı hesaplar senkronize edilerek şifre ile kredi kartı bilgileri gibi hatırlamanız gereken bilgileri farklı cihazlarda hatırlamak zorunda kalmayacaksınız.

- Klasörler içine al klasörler oluşturarak daha derli toplu bir şekilde uygulamalarınız listeleyebileceksiniz.

- Geri tuşu da isteğe bağlı olarak özelleştirilirken, ekranın kenarlarına ya da köşelerine dokunarak bir önceki sayfaya ulaşabileceksiniz.

Kullanıcıların beta aşamasında kullandıkça rastladıkları bu özelliklere mutlaka beta aşamasında yeni fonksiyonlar ve iyileştirmeler yapılacaktır. Bakalım kararlı sürümde Apple, bize en sonunda nasıl bir iOS 7 sunacak, bekleyip göreceğiz.



Eklenme tarihi: 24.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler