iOS 7 nasıl olacak

iOS 7 nasıl olacak

Türkiye saati ile akşam 20:00’da başlayacak WWDC 2013’de teknoloji dünyasının karşısına çıkacak olan iOS 7 ile ilgili birçok iddia ortaya çıkarken tanıtıma saatler kala iOS 7 ile yaşadığı deneyimi aktaran 9to5Mac editörlerinden Seth Weintrub, yeni işletim sisteminin nasıl olacağına dair bilgilerini paylaştı.


iOS 7’nin daha modern bir görünüme sahip olduğunun altını çizen Wientrub, ikonların daha düzlemsel, daha sadece ve renkli olduğunu belirtiyor. Tanıtımdan önceki süreçte ekran görüntüsü alınmasının yasak olmasından dolayı yeni işletim sisteminin kendisi ile ilgili bir görüntü paylaşamayan editör, gördükleri ile ilgili kendi hazırladığı bir görseli paylaştı.


Görsel dışında editör tarafından bahsedilen diğer iki yenili arayüzün iki farklı tema şeklinde hazırlanmış olması ve araçların konumlarına göre renklerde oluşan farklılık. Diğer yenilikse Airdrop özelliği. OS X’lerde kullanılan Airdrop özelliği sayesinde yakın Mac’lere kolay bir şekilde direk dosya transferi yapılabilecek.

Bu bilgiler dışında birçok iddia ortalıkta dolaşırken bu akşam saat 20:00’de başlayacak konferansla birlikte bu iddiaların ne kadarının gerçek olduğunu tüm teknoloji meraklıları öğrenecek. Bakalım Apple kullanıcılarının beklentilerini ne kadar karşılayabilecek.



Eklenme tarihi: 10.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler