iOS 12 güncellemesi yayımlandı

iOS 12 güncellemesi yayımlandı

Üç ay boyunca geliştiriciler ve genel beta kullanıcılarıyla deneme çalışmaları yürütülen büyük işletim sistemi güncellemesi iOS 12 resmen yayımlandı. iPhone 5s ve iPad Air'den başlayarak iOS 11 sürümünü kullanabilen tüm cihazları kapsayan dağıtım, yaz döneminde son rütuşları yapılan yeni fonksiyonları yüz milyonlarca iOS kullanıcısının beğenisine sundu.

Uyarı sistemine yönelik kayda değer düzenlemeler, artırılmış gerçeklik odaklı yeni özellikler, cihaz kullanımını düzenleyen dijital sağlık ayarlamaları ve daha birçok yeni özelliğin eşlik ettiği iOS 12, en büyük etkiyi eski aygıtlara yönelik performans iyileştirmeleriyle yapacak. Yeni güncellemelerle zaman içerisinde yavaşlayan Apple çözümleri, iOS 12 ile eski performans seviyelerine yaklaşan bir mobil cihaz deneyimi sunacak.

Güncellemenin en çok dikkat çeken yeniliklerinden biri olan çoklu FaceTime görüntülü görüşme özelliği, ilerleyen haftalarda bir 12.x alt sürüm güncelleştirmesiyle kullanıma sunulacak. Cihaz sahipleri yeni iOS 12 yazılımını internete bağlı telefon ya da tabletlerine ulaşacak OTA güncelleme uyarısına tıklayarak veyahut iTunes üzerinden son sürüme yükselerek kullanmaya başlayabiliyor.



Eklenme tarihi: 18.09.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler