iOS 12 beta 4 yayımlandı

iOS 12 beta 4 yayımlandı

Apple'nin eski cihazlar için genel performans artışı sağlayacak işletim sistemi güncellemesi iOS 12, dördüncü deneme sürümüyle geliştiricilerin kullanımına sunuldu. Haziranda başlayan beta serüveni bir adım daha stabil seviyeye yaklaşan büyük yazılım güncelleştirmesi, birkaç hafta önce genel beta dağıtımıyla cihaz sahiplerinin beğenisine de sunulmuştu.

Beta 4 ile ekran başında geçirilen süreyi optimize etmeye yarayan Screen Time fonksiyonu ile alakalı bir dizi sorunu çözüme kavuşturan Apple, önceki beta dağıtımlarında tespit edilen problemleri ortadan kaldırarak nihai sürüme doğru pürüzsüz bir şekilde ilerliyor. Önceki yıllara nazaran yazılım kalitesi mevzusunda daha temkinli hareket etmeye çalışan şirket, son yazılım güncellemelerinde beta dağıtım sayısını artırmış, beta sürecini de uzatmıştı. iOS 12'nin de aynı şekilde dört aya ulaşacak bir deneme süreci neticesinde final sürüme yükselmesi bekleniyor.

Eylülün ikinci salı günü düzenlenecek büyük iPhone etkinliğinden sonra resmen dağıtılmaya başlayacak olan iOS 12, tüm iOS 11 uyumlu iPhone, iPad ve iPod modellerine yüklenebilecek.



Eklenme tarihi: 17.07.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler