iOS 12.0.1 güncellemesi yayımlandı

iOS 12.0.1 güncellemesi yayımlandı

İlk stabil versiyonu üç hafta önce yüz milyonlarca cihaz sahibinin kullanımına sunulan iOS 12, ufak da olsa ilk sürüm güncellemesini aldı. Yaklaşık 100 megabayt büyüklüğünde bir yazılım paketiyle dağıtımına başlanan iOS 12.0.1, küçük boyutuna rağmen önemli sorunları çözüme kavuşturuyor.

En çok iPhone XS ve XS Max kullanıcılarının şikayetçi olduğu ekran kapalıyken şarja başlamama problemi, önceki iOS 12.1 beta sürümünde ortadan kaldırıldıktan sonra bu güncellemeyle tüm kullanıcılar için düzeltilmiş oldu. Bununla birlikte yeni iOS güncellemelerinin vazgeçilmezi olan bir Wi-Fi sorunu da 12.0.1 sonrası tarihe karışıyor. İlk sürümde kullanıcılar, cihazın 5 GHz bir ağdan düştüğünde 2,4 GHz'lik ağa bağlanmaya çalışmasından şikayetçiydi.



Öte yandan yoğun şikayet üzerine iPad'in sanal klavyesinde emoji düğmesiyle yeri değiştirilen rakamlar ve semboller kısayolu, bu güncellemeyle yeniden eski yerini almış oldu. Yeni güncelleme çalışmalarını sürdüren Apple, bunun gibi birkaç ufak yazılım yükseltmesinden sonra iOS 12.1'i kullanıcılarla buluşturacak.



Eklenme tarihi: 9.10.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler