iOS 11 ile yeni pil tasarruf modu ve FaceTime Audio gelebilir

iOS 11 ile yeni pil tasarruf modu ve FaceTime Audio gelebilir

Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Apple'nin geleneksel geliştirici etkinliği WWDC, yeni iOS sürümünün tanıtımına ev sahipliği yapacak. Bugün Reddit'te kısa süreyle yayımda kalan bir paylaşımla resmi duyurusunu haftalar kalan iOS 11 sürümüne ait bazı yenilikler internete sızdırıldı.

Cihaz sahibinin kullanım alışkanlıklarını tespit eden, konum bilgisi ve gün içerisindeki aktiflik durumuna göre otomatik ayarlamalar yapan yeni pil tasarruf modu, iddiaya göre iOS 11'in en önemli yeniliklerinden biri olacak. Apple'nin yeni mobil işletim sistemi güncellemesi ayrıca P2P ödeme fonksiyonunu beraberinde getirecek. iMessage servisine entegre olacak bu ödeme özelliği, Apple cihazları arasında kolay para transferi sağlayacak.

iOS 11'in getireceği bir diğer büyük değişiklik ise, Apple cihazları arasındaki sesli görüşmelerin varsayılan yöntemi olacağı ileri sürülen FaceTime Audio. Tıpkı iMessage'de olduğu gibi Apple'nin kendi hizmetini iOS cihazları arasındaki varsayılan yöntem olarak belirleyeceği iddia ediliyor. Yayımlandıktan bir süre sonra silinen bu sızıntının ne kadar tutarlı olduğunu 5 Haziran'da San Jose, Kaliforniya'da başlayacak olan WWDC 2017'de öğreneceğiz.



Eklenme tarihi: 2.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler