iOS 11.3 beta 1 sürümü yayımlandı

iOS 11.3 beta 1 sürümü yayımlandı

Önceki gün iOS 11.2.5 güncellemesini cihaz sahipleriyle buluşturan Apple, bir sonraki işletim sistemi yükseltmesi için beta çalışmalarını vakit kaybetmeden başlattı. Birçok önemli düzenleme ve yenilik içeren iOS 11.3 sürümü baharda tüm iOS cihazları için indirmeye sunulacak.

iPhone X kullanıcılarına dört yeni Animoji seçeneği daha ekleyecek olan iOS 11'in üçüncü büyük sürüm güncellemesi, geçen yıl haziran ayında tanıtılan Apple Mesajlar uygulamasının kurumsal sohbet özelliğini de beraberinde getirecek.

Eskiyen batarya yüzünden iPhone'lerin performansını düşürdüğü ortaya çıkan Apple, iOS 11.3 ile kullanıcılara bu önlemi devre dışı bırakarak normal performans moduna geri dönme fırsatı sunacak. Güncellemeyle ayrıca Apple Music ve News uygulamaları da içerik çeşitliliği bakımından yenilenmiş olacak.

Baharda tüm iOS kullanıcıları için erişilebilir olacağı duyurulan iOS 11.3, platformun muhtemelen son önemli sürüm yükseltmesi olacak. Apple, haziranda iOS 12'yi tanıtarak 11.x sürümleri için geliştirme çalışmalarını minimuma indirecek.



Eklenme tarihi: 25.01.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler