iOS 10 güncelleme tarihi açıklandı

iOS 10 güncelleme tarihi açıklandı

Haziran ayından beri hem geliştiriciler hem de genel beta programı kullanıcıları tarafından test edilen iOS 10 nihayet resmi dağıtım için son aşamaya ulaştı. Şimdiye kadar 7 beta sürümü yayımlanan yazılımın Gold Master dağıtımı yapıldı.

1,96 gigabayta kadar ulaşan boyutuyla dikkat çeken iOS 10 GM sürümü, Apple geliştirici merkezi ya da OTA uyarısı vasıtlasıyla indirilebiliyor. iOS ekosisteminde Siri servisinin üçüncü parti uygulamalarla entegrasyonuna imkan tanıyacak, kilit ekranı ve kontrol merkezi arayüzünü yenileyecek ve çekirdek mesaj uygulamasına yeni fonksiyonlar kazandıracak olan işletim sistemi yükseltmesi, 13 Eylül tarihinde dünya genelindeki iOS cihaz sahiplerine ulaştırılmaya başlayacak.

Yeni iPhone 7 ve 7 Plus'ın satışa çıkmasından üç gün evvel yayımlanacak yazılımın son dönemde hiç olmadığı kadar sıkı bir kontrol mekanizmasından geçerek son halini aldığı ifade ediliyor. Son sürüm güncelleştirmelerinde yaptığı hatalarla ciddi hasara yol açan ve tüketici nezdinde yazılım kalitesini yitirmeye başlayan şirket iOS 10'da hata yapmamak için şirket içerisinde önemli değişikliklere gitmişti.



Eklenme tarihi: 8.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler