iOS 10.2 güncellemesi çıktı

iOS 10.2 güncellemesi çıktı

Şimdiye kadar yedi deneme sürümü yayımlanan iOS 10.2 işletim sistemi güncellemesi resmen dağıtılmaya başladı. 100'ün üzerinde yeni emoji, bazı bölgelerde Video uygulamasının yerini alan yeni TV uygulaması ve çeşitli düzenlemelerin eşlik ettiği ikinci büyük iOS 10 yükseltmesi uzun bir beta sürecinden sonra tüm cihaz sahipleri için yayımlandı.

iOS 10.2'nin öne çıkan diğer yenilikleri şunlar; iki yeni iMessage ekran efekti, iPhone 7/7 Plus için tanıtımda gösterilen yeni duvar kağıtları, acil durum butonu işlevi gören acil arama kısayolu, bazı emojilerde tasarım değişikliği, canlı fotoğraf fonksiyonu için geliştirmeler.

Cihazlara gönderilen OTA güncelleme uyarısını kabul ederek veya iTunes programı üzerinden yüklenebilecek olan iOS 10.2, aynı zamanda sonraki büyük iOS güncellemesi için geliştirme çalışmalarının başlamak üzere olduğunu da haber veriyor. Apple'nin hafta içerisinde ya da gelecek hafta başında 10.3 sürümünü geliştirici ve genel beta programı kullanıcılarının beğenisine sunması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 13.12.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler