Instagram’da Normal İçeriklere Müzik Nasıl Eklenir?

Instagram’da Normal İçeriklere Müzik Nasıl Eklenir?

Birçok kişinin merakla beklediği özelliklerden biri: Instagram’daki içeriklere müzik eklemek. Sosyal medyanın en sevilen platformlarından olan Instagram gün geçmiyor ki yeni bir özellikle karşımıza gelmesin. Hikayelere severek eklenilen müzikler artık hikayelerle sınırlı kalmayacak, artık kişiler normal post şeklindeki paylaşımlarına da istedikleri müzikleri ekleyebilecek.

Türkiye’de de test çalışmalarına başlanan bu yeni özellik ile Reels ve Hikayeler haricindeki paylaşımları da artık daha keyifli hale getirebilmek mümkün olacak. Şu an için herkese aktif olmayan özellik zamanlar tüm kullanıcılar için kullanılabilir hale gelecek. Fotoğraflarınızı da artık daha fazla ilgi çekebilecek hale getirmenize yardımcı olacak özelliği kullanmak için “Kişileri Etiketle”, “Konum Ekle” gibi bilgileri girdiğiniz yerde “Müzik Ekle” seçeneği de aktif hale gelecek.

Son zamanlarda sürekli olarak yeni özellikleriyle karşımıza çıkan Instagram’ın duyurduğu diğer yenilikler de çok sevildi. Bunlardan biri birden fazla paylaşılan fotoğrafların üzerinden zaman geçtikten sonra silinebilecek olması. Mesela 10 tane fotoğraftan oluşan bir paylaşımınızda sonrasında orada bulunmasını istemediğiniz ya da hata olduğunu düşündüğünüz bir fotoğrafı o galerinin içerisinden artık çıkartabileceksiniz. Böylece söz konusu paylaşımı silip yeniden yüklemenize gerek kalmayacaktır.



Eklenme tarihi: 23.11.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler