Instagram Kronolojik Sıralama Özelliği Geri Geldi

Instagram Kronolojik Sıralama Özelliği Geri Geldi

Instagram’ın sevilen özelliği geri dönüyor. Instagram’ın CEO’su Adam Mosseri’nin paylaşımıyla, kullanıcıların yüzünü güldürecek özelliğin detayları belli oldu. Aslında bu özellik çok da yeni olmayan, zaten birçok kullanıcının önceden hakim olduğu bir özellik.

Instagram’ın algoritmasının yeniden değiştiğini gösteren yenilik ile kronolojik sıralama özelliği geri geliyor. Üstelik favoriler seçeneği ile birlikte geri geliyor. Kronolojik sıralama özelliğinin kalkması zaten birçok kullanıcı tarafından beğenilmemişti ve uzun zamandır bu özelliğin geri gelmesi de bekleniyordu.

Geçmiş aylarda bu özellik test edilmeye başlanmıştı. Özelliğin test aşamasında olduğu zamanda instagram uygulamasında ana sayfa, takip edilenler ve favoriler seçenekleri bulunuyordu. Yeni gelen güncellemede ise bazı küçük değişiklikler bulunuyor.
Yeni güncellemede Instagram paylaşımlarında, gönderilerin sıralamaları iki farklı seçenekte kullanıcılara sunulacak. Sol kısımda Takip Edilenler ve Favoriler olarak bir bölüm yer alacak. Takip edilenler kısmında, kronolojik sıralamayla tüm hesaplar yer alacak. Bunun yanı sıra Favoriler kısmında ise kullanıcıların kendi seçtiği hesaplar yer alacaktır.

Instagram Favoriler kısmında kullanıcılar tarafından seçilen 50 adet hesap bulunacak. Kişinin belirlemiş olduğu Favori hesaplar, ana sayfada yine yıldız simgesi ile birlikte gözükecek. Böylelikle, yakınlarınıza ait hesaplar tarafından yapılan paylaşımları da kaçırmamış olacaksınız.

Instagram için yeni gelen bu özelliğin kullanılabilmesi için öncelikle uygulamayı güncellemeniz gerekmektedir.



Eklenme tarihi: 24.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler