Instagram iOS ve Android uygulaması video özelliği ile güncelleniyor

Instagram iOS ve Android uygulaması video özelliği ile güncelleniyor

Geçtiğimi günlerde sizinle Facebook’un 20 Haziran’da bir etkinlik düzenleyeceğini ve bu etkinlikte Instagram’a video özelliğinin gelmesinin çok muhtemel olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Mark Zuckerberg ve Instagram CEO’su Kevin Systrom’un sahneye çıkmasıyla başlayan etkinlikte beklenen olud ve Instagram’ın yeni video çekme özelliği tüm basına tanıtıldı.


Instagram yeni özelliğiyle beraber 15 saniyelik videolar kaydedip yine fotoğraflarda olduğu gibi filtreleri kullanarak paylaşmanızı sağlayacak. Paylaşırken seçeceğiniz kapak fotoğrafını seçmenize izin veren Instagram, istemediğiniz sahneleri çıkartmanızı da sağlıyor. Instagram bu özelliğiyle birlikte Camera adını verdiği teknolojisiyle titreşimleri de en aza indiriyor.

Twitter’ın Vine uygulamasına güçlü bir rakip olan Instagram’ın video özelliğinin Facebook’da da paylaşılabilir olması onu bir adım öne çıkartırken, Instagram’ın video özelliğini kullanabilmek için ister güncelleme yapabilir, isterseniz de aşağıdaki linklerden Android ve iOS uygulama mağazasına giderek hemen indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 21.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler