Instagram için özel paylaşım ve mesajlaşma özelliği eklendi

Instagram için özel paylaşım ve mesajlaşma özelliği eklendi

Günlük aktif kullanıcı sayısı 75 milyonu geride bırakan fotoğraf odaklı sosyal paylaşım servisi Instagram, servisine dahil ettiği yepyeni özellikleri duyurdu. New York'ta küçük bir basın etkinliği organize eden Facebook idaresindeki sosyal platform, Instagram Direct adlı yeni fonksiyonlarını gün yüzüne çıkardı. Sektördeki yeni rakipleri karşısında rekabet edebilmek adına özel fotoğraf, video paylaşımı yapabilme ve mesajlaşma özelliklerini ağına dahil eden internet şirketi, bu servisini kullanıcılara dağıtmaya başladı.

Bir fotoğraf ya da videoyu tüm kullanıcılar yerine sadece 15 kullanıcıya kadar çıkabilen sınırlı sayıda kişi veya kişilere özel olarak paylaşabilme, özel mesajlaşma sistemi ve arkadaşınız olmayan kişilere özel fotoğraf-video paylaşma isteği yollayabilme fonksiyonlarını kapsayan Instagram Direct, Snapchat gibi firmayı iletişim sektöründe zorlayan isimlerle mücadeleyi kolaylaştıracak.

Gerçek zamanlı olarak yolladığınız özel içerik veya mesajın kullanıcıya ulaşıp ulaşmadığını, kullanıcı tarafından ne zaman görüldüğünü ve kullanıcının çevrimiçi olup olmadığını öğrenebileceğiniz menülerle güncellenen Instagram, ana sayfanın sağ üstündeki Direct düğmesi üzerinden bu özellikleri erişilebilir hale getirdiği. 5.0 sürüm numaralı uygulama güncellemesiyle dağıtımı gerçekleştirilen Instagram Direct fonksiyonu için hazırlanan tanıtım videosu aşağıdadır.

Android ve iOS için Instagram uygulamalarına entegre edilen Instagram Direct güncellemesine aşağıdaki Google Play Store ve Apple App Store bağlantılarından göz atabilirsiniz. Windows Phone 8 sürümünün bu özelliklere ne zaman kavuşacağı bilinmiyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler