Instagram 4.1 yayımlandı, video yükleme fonksiyonu eklendi

Instagram 4.1 yayımlandı, video yükleme fonksiyonu eklendi


Haziran'da video paylaşım kanalını faaliyete geçiren Instagram, Android ve iOS platformları için hazırladığı yeni mobil uygulama güncellemesiyle video yükleme desteği sunmaya başladı. Uygulamanın 4.1 numaralı en güncel sürümüne eşlik eden yeni video özellikleri, Facebook tarafından yönetilen paylaşım ağının Vine ile rekabet edebilmek adına gösterdiği çabanın bir ürünü olarak değerlendiriliyor.

Yeni Instagram versiyonu sayesinde kullanıcılar, uygulama içi kamera fonksiyonu yerine ekosistemlerindeki diğer kamera uygulamalarını kullanarak kaydettikleri görüntüleri veya eski videolarını da bu platformda paylaşabilecek. Uygulamaya bununla birlikte görüntünün açısını düzeltme işlevi de entegre edilmiş. Firmanın kendi geliştirdiği bir yazılım teknoloji sayesinde sunulan bu düzenleme seçeneğini kullanarak görüntüyü istenilen açıya getirmek mümkün hale geliyor.

Video paylaşım özelliğini Android uygulamasında yalnızca 4.1 Jelly Bean ve üstü işletim sistemi versiyonlarını kullanan modeller için erişilebilir kılan yazılım şirketi, resmi blog sitesinden paylaştığı duyuruda Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonlu cihaz sahiplerinin de artık Instagram'ın video kanalından istifade edebileceğini müjdeledi. Hafta sonuna kadar tüm kullanıcılara ulaşacak yeni uygulamanın Google Play Store ve Apple App Store bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yazar:Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 8.08.2013
Kaynak: Instagram Blog

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler