Instagram 3D Reklam Özelliği Geliyor

Instagram 3D Reklam Özelliği Geliyor

Gün içerisinde hemen hemen herkesin kullandığı sevilen sosyal medya uygulaması Instagram ve Facebook için yeni bir reklam düzenlemesi kullanıcılara sunulmaya hazırlanıyor.

Alıştığımız reklamların aksine, yeni reklam deneyimi ile ürünleri sanki elinizdeymiş gibi inceleyerek, harika bir reklam deneyimi yaşayabileceksiniz. Instagram 3D reklam özelliği ile satın almak istediğiniz ürünleri oturduğunuz yerden inceleyebilmeniz mümkün olacak. Satın almayı düşünülen ürünleri her açıdan detaylıca görülebilecek olan yeni 3D reklam özelliği sayesinde, satış hedefleri de artabilecektir.

Instagram aslında kişilerin yalnızca anlarını fotoğraf veya video olarak paylaştığı bir platform olarak kullanıcılara sunulmaya başlanmıştı. Zamanla yalnızca bu özellikle sınırlı kalmayan instagram, adeta bir alışveriş platformu haline de geldi. Hatta bu doğrultuda influencer ya da bazı kullanıcılar reklam veya işbirliği adı altında da birçok paylaşım yapmaktadır.

Sürekli olarak yeni güncellemelerle karşımıza çıkan Instagram bu kez de farklı bir reklam deneyimi ile kullanıcıların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Meta’nın VNTANA ile yaptığı anlaşma ile Facebook ve Instagram platformlarından 3D reklamlar yayınlanabilecek.

Tüketiciye, ürünler ile ilgili olarak daha iyi bir reklam deneyimi sunmak için geliştirilen 3 reklam özelliğinin kullanımının da kolay olması planlanıyor. Bazı programlar yardımıyla, reklam vermek isteyen kişi veya kurumlar, hazırlamış oldukları tasarımları kolay bir şekilde Facebook veya Instagram’a yükleyebilecek.

Meta, yeni 3D reklam uygulaması ile tüketicilerin aldatılmasının da önüne geçmeyi hedefliyor. Müşteriler, satın almak istedikleri tüm ürünleri sanki ellerinde tutuyormuş gibi, dilediği açıdan inceleyebilme fırsatı bulacak.



Eklenme tarihi: 1.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler