İnnova’dan interneti içinde telefonlar

İnnova’dan interneti içinde telefonlar

Türk Telekom’un şirketi İnnova tarafından geliştirilen yeni nesil ankesörlü telefonlar standart ankesörlü telefonlara ek olarak, kullanıcılara görüntülü konuşma, internete bağlanma, e-postalarını kontrol edebilme, fotoğraf çekme, SMS gönderme, trafik durumunu kontrol edebilme gibi yeni özellikler sağlıyor.

Dokunmatik ekran ve PinPad
Yeni nesil ankesörlü telefonlar, çok yakında TT Nokta ismiyle sokaklarda kullanılmaya başlanacak. Türk Telekom kontörlü hatlarıyla ya da kredi kartlarıyla çalışabilen TT Nokta’nın üzerinde her tür işlemin kolayca yapılabilmesi için dokunmatik ekran, kısayol tuşları, metal klavye ve kredi kartı şifre giriş işlemleri için güvenli PinPad klavye yer alıyor.

Kart okuyucu ve USB desteği
TT Nokta, kredi kartı ile yapılan işlemler sonrasında üzerindeki termal yazıcı sayesinde makbuz kesebiliyor. Bunun yanında kullanıcılar internetten indirdikleri içerikleri kart okuyucusu ve USB girişleri sayesinde kendilerine kopyalayabiliyor. Yaklaşık 50 kişilik bir ekiple geliştirilen TT Nokta’nın endüstriyel tasarımından, üretim sürecine kadar olan her aşaması İnnova’nın Türk mühendisleri tarafından gerçekleştirildi. İnnova’nın kendi kiosk tesislerinde üretilen TT Nokta, Türkiye’deki ankesörlü telefon kavramını baştan aşağı değiştirecek.



Eklenme tarihi: 19.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler