Infinity Blade III duyuruldu, 18 Eylül'de satışa çıkıyor

Infinity Blade III duyuruldu, 18 Eylül'de satışa çıkıyor


iOS platformunun Unreal Engine 3 grafik motoruyla geliştirilmiş ilk oyunu ile 2010'da mobil oyunseverlerin beğenisine sunulan Infinity Blade üçlemesi sona eriyor. Apple'nin Cupertino kampüsündeki büyük basın etkinliğinde konuşan ChAIR Entertainment'in kurucusu Donald Mustard, üçlemeyi nihayete erdirecek Infinity Blade 3'ü resmen duyurdu. Hisselerinin önemli bir bölümü Çinli internet devi Tencent'e satıldıktan sonra kilit yöneticilerini kaybeden, bazı stüdyolarını kapatan ve Infinity Blade Dungeons'u iptal eden Epic Games, buna rağmen iOS'a özel bu aksiyon oyun serisi IB3 ile noktalamaktan vazgeçmemiş.

iPhone 5s'ye eşlik eden ARMv8 mikromimarisini referans alan 1 milyarın üzerinde transistöre sahip 64-bit işlemcili A7 yongası ve yeni nesil OpenGL ES 3.0 grafik API'sına destek sunan ilk oyun konumundaki Infinity Blade 3, oyunculara sadece serinin ana karakteri Siris değil, ilk kez ikinci oyunda görünen Isa adlı kadın karakteri de kontrol edebilme fırsatı sunacak. Oyunun kendine has evrenindeki 8 farklı dünyası üzerinde farklı görevler yapılabilecek, iki karakter farklı özelliklerine uygun şekilde geliştirilebilecek.

Daha büyük ve çok çeşitli düşmanlara karşı mücadele edilebilecek UE3 grafik motorlu Infinity Blade 3, üst düzey efektler, kaplamalar, yapılar ve konsol seviyesinde detaylarla 18 Eylül'de Apple App Store üzerinden indirmeye sunulacak. iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 4 ve iPod touch 5 ile uyumlu oyun, 6,99 dolardan satılacak. Epic Games ve bünyesinde barındırdığı oyun stüdyosu ChAIR Games'in en yeni mobil oyununa ait tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 11.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler