Indir.com, Mobil Uygulama Yarışması'nın İkincisini Düzenliyor!

Indir.com, Mobil Uygulama Yarışması'nın İkincisini Düzenliyor!

Mobil uygulama ve masaüstü yazılımları indirme sitesi olarak tanınan indir.com, bu yıl Mobil Uygulama Ödüller Yarışması’nın ikincisini düzenliyor. Tüm geliştiricilerin katılımına açık olan yarışmada büyük ödül 1 haftalık Silikon Vadisi (San Francisco) tatili.

1 Ocak 2015 tarıhından sonra Google Play Store’a ve App Store’a yüklenen mobil uygulamalar ile başvuru yapabilecek olan katılımlar 20 Nisan tarihine kadar devam edecek. Ön eleme değerlendirmesine alınacak mobil uygulamalardan kazananlar 23 Mayıs’ta Mobil Etkinlik’te duyrulacak. İndir.com’un mobil uygulama geliştiricilerine ve mobil ekosisteme destek vermesi amacıyla düzenlenen bu organizasyonda derece giren uygulama geliştiricilerine ödüller de verilecek.

Yarışmada birinci olan geliştiriciye; 1 haftalık Silikon Vadisi tatili, ReklamStore‘dan 5.000TL’lik reklam, Camekan‘dan 5.000TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures 5.000TL değerinde SEO Hizmeti ve indir.com‘dan 5.000TL değerinde uygulamanın tanıtımı.

İkinci olan geliştiriciye; Antalya’da 1 haftalık tatil, ReklamStore‘dan 2.500TL’lik reklam, Camekan‘dan 2.500TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures 2.500TL değerinde SEO Hizmeti ve indir.com‘dan 2.500TL değerinde uygulamanın tanıtımı.

Üçüncü olan geliştiriciye; Antalya’da 3 günlük tatil, ReklamStore‘dan 1.000TL’lik reklam, Camekan‘dan 1.000TL’lik Google Adwords Reklamı, Webtures 1.000TL değerinde SEO Hizmeti ve indir.com‘dan 1.000TL değerinde uygulamanın tanıtımı.

Ayrıca tüm finalistlere UserSpots'dan 2 günlük UI/UX Eğitimi, HTML Mag'dan, 1 günlük Mobil ve Responsive Arayüz Geliştirme eğitimi ve Monitise ofisinde 1 gün "Yeni Mobil Teknolojiler Eğitimi" ödüllerini kazanacaklar.

Yarışmaya Nasıl Katılabilirsiniz?
20 Nisan 2015 tarihine kadar başvurabileceğiniz yarışmaya indir.com/yarisma adresinden form doldurup, dilerseniz kendi geliştirdiğiniz birden fazla uygulamayla katılabilirsiniz.

Mobil Uygulama Yarışmasının Kazananı Ne Zaman Belli Olacak?
Yarışmanın sonucu 23 Mayıs 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversiesi Fazıl Say Salonun’nda düzenlenecek olan “Mobil Etkinlik” organizasyonunda açıklanacak.



Eklenme tarihi: 16.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler