İkinci nesil Galaxy A3 ve Galaxy A5'e ait görüntüler sızdı

İkinci nesil Galaxy A3 ve Galaxy A5'e ait görüntüler sızdı

Galaxy A cihazları sayesinde alüminyum kasa tasarımı ve Super AMOLED ekran teknolojisini orta seviyeye taşıyan Samsung, çok yakında ikinci nesil cihazlarını tanıtabilir. Bugün internete sızan prototip görüntüleri ve test sonuçları sayesinde A3 ile A5 modellerinin yeni versiyonlarına dair çok sayıda bilgi ortaya çıkmış oldu.

A310 ve A510 model numarasını kullanan cihazlar, hem Super AMOLED ekran hem de yine Samsung'un Exynos yongasını kullanıyor. Ürünlerinde kendi donanımlarını daha çok kullanmayı amaçlayan şirket, üst seviyeden sonra orta seviyeyi de öz donanımlı hale getirmeye çabalıyor. Bunun son örneği ikinci nesil Galaxy A3 ve Galaxy A5, kasa tasarımında da önemli değişiklikleri beraberinde getirecek.

Galaxy S6 ve diğer üst segment Samsung'ları andıran yeni dizayn, 4,7 inç ve 5,2 inçlik ekranlarda şekil buluyor. 13 MP arka, 5 MP ön kamera düzeni, 2 GB RAM, 16 GB bellek donanımı ve A3'te Exynos 7580, A5'te ise Exynos 7 Octa yongasını kullanacak olan Koreli üreticinin yeni ürünlerini ne zaman tanıtacağı bilinmiyor.





Eklenme tarihi: 9.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler