İkinci nesil Moto 360 internete sızdı

İkinci nesil Moto 360 internete sızdı

Kişiselleştirilebilir bir akıllı saat hazırladığı rapor edilen Motorola, yakında bu ürünü gün yüzüne çıkaracak. Bir yıl önce duyurulan Moto 360 modelinde tam yuvarlak bir ekran kullanamayan teknoloji şirketi, aynı zamanda 45 nm'lik TI OMAP4 çipset tercihiyle de donanım düşkünlerini memnun edememişti.

Tüm eksiklerine rağmen etkileyici tasarımı ve Amerika'daki yoğun ilginin de yardımıyla 2014'ün en çok satan Android Wear saati Moto 360 olmuştu. Yeni şekillenmeye başlayan bu piyasada iyi bir çıkış yapmanın avantajıyla ikinci ürününü geliştiren Motorola, bu sefer tıpkı son LG saatleri gibi tam yuvarlak bir ekran tercih edecek. 360 x 360 çözünürlüğünde olması beklenen bu ekranın detayları, yukarıda görmüş olduğunuz görüntüyle birlikte Çinli kaynaklar tarafından internete servis edildi.

Henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmasa da Motorola'nın daha ince, tam yuvarlak ekran ve daha gelişmiş bir çipsetle teknoloji dünyasının karşısına çıkacağı kesin. Lenovo ile birlikte geliştirildiği rapor edilen ikinci Moto 360 saatinin önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 6.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler