iGaranti iOS uygulaması bankacılığı sosyalleştiriyor

iGaranti iOS uygulaması bankacılığı sosyalleştiriyor

İletişim her geçen gün üst seviyelere çıkarken bunun en büyük oyuncusu akıllı telefonlar oluyor. Bunun bilincindeki büyük kurumlarda çıkardıkları uygulamalarla hem daha etkileşimli hem de tüketiciye birçok avantaj sağlayan uygulamaları ile işletim sistemlerinin mağazalarında kendini gösteriyor. İşte iGaranti uygulaması da daha sosyal bir bankacılık sloganı ile iOS kullanıcıları için App Store’daki yerini aldı.


İçinde 24 farklı uygulamayı barındıran iGaranti hizmeti sayesinde mevcut hesaplarınızı, kredi kartlarınızı yani standart banka işlemlerini pek tabii ki gerçekleştirebiliyorsunuz. Uygulamanın sosyal kısmı ise sizi markalarla iletişime geçme ya da Facebook’da arkadaşınız olan bir Garanti Bankası müşterisine çok kolay bir şekilde para gönderme hizmetleriyle ortaya çıkıyor. Size uygulamanın sunduğu teklifler ya da sizin konumunuzu belirleyerek etrafınızdaki mağazalarla ilgili uyarıları uygulamanın akıllı tarafını oluşturuyor. iGaranti uygulamasının iddialı olduğu bir diğer konu ise bu uyarıların uygulama üzerinden yapılması sayesinde gereksiz SMS’lerden sizi kurtaracak olması.

Kolay bir şekilde Garanti Bankası müşterisi de olabileceğiniz ve avantajlı kredi fırsatlarından, markaların özel indirimlerinden, Garanti Bonus’un birçok farklı kampanyasından yararlanabileceğiniz uygulamayı aşağıdaki adresten hemen indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 16.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler