Huawei P9 Max detaylanmaya başladı

Huawei P9 Max detaylanmaya başladı

Huawei, nisanda tanıttığı P8 telefonlarıyla büyük bir satış başarısına imza atmıştı. 2015 üçüncü çeyreği itibarıyla yalnızca P8 modeli 4 milyon satışa ulaşan ürün serisi, piyasadaki performansıyla Ascend P7'yi geride bırakmıştı. Kullanıcı kitlesi giderek genişleyen Platinum takma adlı telefon ailesinin gelecek yıl da pazarda olacağından şüphe yok.

Yeni nesil Huawei P telefonlarıyla alakalı ilk bilgi bugün teknoloji medyası gündemine oturdu. P8 kadar başarılı olmasa da telefon-tablet melezi segmentinin beğeni toplayan modellerinden P8max ile yeniden şansını denemek isteyen Shenzhen merkezli üreticinin P9 Max ismini taşıyacak ikinci ürünü üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. 6,8 inçlik bir ekranın çok büyük olduğuna kanaat getiren firma, bu defa tercihini 6,2 inçlik 16:10 en-boy oranına sahip bir ekrandan yana kullanacak.

2560 x 1600 piksel çözünürlüklü panek, sekiz çekirdekli Kirin 950 çipset, 4 GB RAM, 64 GB hafıza ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip P9 Max, bir prototipi üzerinden yürütülen testlerde AnTuTu performans aracından 74 bin civarında bir skor çıkarmayı başarıyor. Yakın zamanda tanıtılması beklenmeyen P9 Max'ın 2016 ilk çeyreğinde tanıtılabileceği düşünülüyor.



Eklenme tarihi: 10.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler