Huawei, sene sonu için P20 adında yeni bir cihaz geliştiriyor

Huawei, sene sonu için P20 adında yeni bir cihaz geliştiriyor

Son birkaç yıldır ikinci markası Honor odaklı çalışmalar yürüten Huawei, orijinal mobil cihaz ekibini ise P serisi ve Mate telefonlarını geliştirmek için kullanıyor. Üst segmentte hatrı sayılır bir marka değeri elde eden iki seriye sene sonunda yeni telefonlar dahil olacak. Çin medyası, P20 ismini tescilleyen Huawei'nin yeni ürün planından önemli detaylar paylaştı.

5,7 inç QHD ekran, Kirin 960 çipset, 6/8 GB RAM, 4000 mAh pil ve çift sensörli Leica kamerayla donatılacağı ileri sürülen Huawei P20, iddiaya göre P10 Plus çözümünün yenilenmiş bir sürümü olarak satılacak. Yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen bu telefonla birlikte çerçevesiz ekranlı Mate 10 modelinin de satışa hazır olması bekleniyor. Ancak yeni Mate çözümü Huawei'nin Kirin 970 yongada sistem çözümünden gücünü alacak.

Üst segmentte senelik satış dengesini korumak adına sene sonuna güncellenmiş donanımlı yeni modeller sıkıştıran Çinli üreticiler Huawei'yi de etkilemiş görünüyor. Henüz kesinleşmiş bir ürün planı mevcut olmasa da P20'nin amiral gemi düzeyinde Huawei alternatiflerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.



Eklenme tarihi: 10.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler