Çerçevesiz, çentiksiz ekranlı Huawei P Smart Z internete sızdı

Çerçevesiz, çentiksiz ekranlı Huawei P Smart Z internete sızdı

Çeşitli metodlarla ön kamerayı ekran çentiğinden kurtararak pürüzsüz bir ön yüz tasarımı elde etmeyi başaran Çinli üreticiler, sektörün yenilik öncüsü olarak bu tekniği uygun fiyatlı cihazlara taşıyan ilk isim olmak için yarışıyor. Bugün Amazon İtalya'da yayımlanan bir ilan sayesinde internete sızan Huawei P Smart Z, işte tam da bu amaçla tasarlanmış bir akıllı telefon. Çentiksiz ekranıyla tüketicileri şimdiden kendine hayran bırakan telefon, fiyatıyla da rakiplerini şaşırtacak.

6,59 inç Full HD+ ekran, sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 710 çipset, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 16+2 MP arka, 16 MP mekanizmayla gizlenebilen ön kamera ve 4000 mAh pile sahip olacağı belirtilen cihaz, P serisinin diğer çözümlerinde olduğu gibi oldukça uygun bir fiyattan alıcı bulacak.

Amazon İtalya'nın kısa süreli olarak yayına açtığı ilana göre, P Smart Z'nin Avrupa fiyatı 279 avro olacak. Önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılması beklenen Huawei P Smart Z, birkaç gün önce ise GeekBench performans test sonucuyla gündeme gelmişti.



Eklenme tarihi: 6.05.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler