Huawei, orta seviye Nova ve Nova Plus telefonlarını duyurdu

Huawei, orta seviye Nova ve Nova Plus telefonlarını duyurdu

Çin'de farklı isimlerle satışa sunulan Huawei markalı iki cihaz Nova serisi altında Avrupa için tanıtıldı. IFA 2016'daki tanıtımda, 14 nm'lik Snapdragon 625'ten gücünü alan telefonların orta segmentte tasarımlarıyla rekabeti kızıştırmayı hedeflediği belirtildi.

5 inç Full HD IPS ekrana sahip olan Huawei Nova, 3 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 12 MP arka, 8 MP ön kamera, USB Type-C, parmak izi okuyucu, Android Marshmallow ve 3020 mAh pille geliyor. Tek şarjla 5 saat Pokemon GO deneyimi vaat eden telefonun Avrupa fiyatı 399 avro.

Nova Plus, sıradan sürüme kıyasla en büyük farkı 5,5 inçlik ekranında gösteriyor. Enerji tüketimini azaltan 2,0 GHz sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci ve Adreno 506 GPU'lu Snapdragon 625 çipsetini kullanan aygıtın arka kamerası Nova'dan farklı olarak OIS destekli 16 MP bir sensör. Pilde ise 3340 mAh kapasiteli daha büyük bir paket kullanılmış.

Tasarım anlayışı bakımından Nova modeli P9'u, Nova Plus ise Mate serisini temel alıyor. Her ikisi de gümüş, altın, gri renklerde üretilen Nova ve Nova Plus sırasıyla 399 avro ile 429 avro fiyatlarla ekim başında satılmaya başlayacak.



Eklenme tarihi: 2.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler