Huawei Nexus modeline ait prototip görüntüleri sızdırıldı

Huawei Nexus modeline ait prototip görüntüleri sızdırıldı

Mobil sektör tarihindeki en önemli cihazını hazırlayan Huawei, bir dünya markası olma yolunda büyük önem arz eden Nexus telefonunu gün yüzüne çıkarmak üzere. Google ile birlikte geliştirilen 5,7 inçlik Huawei Nexus birkaç hafta içerisinde resmen tanıtılacak. Yeni Android sürümünü beraberinde getirecek olan telefonun resmi tanıtımı öncesi ilk gerçek görüntüleri ortaya çıktı.

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip telefon-tablet melezi, Çinli bir Google+ kullanıcısı tarafından paylaşılan üç fotoğraf sayesinde fiziksel olarak detaylandı. Ön ve arka kısmı görüntülenen Huawei Nexus, sekiz çekirdekli Snapdragon 810 çipset ve 3500 mAh pile sahip olacak. Tıpkı 2015 model LG Nexus gibi USB Type-C portu ve parmak izi okuyucuyla donatılan telefon, dış görünüşüyle Shenzhen merkezli üreticinin Ascend Mate telefonlarını anımsatacak.

Yeni Nexus'ların eylül sonu veya en geç ekimde resmiyet kazanması bekleniyor. Bu tanıtıma kadar yeni Google telefonlarına dair daha çok sızıntı göreceğimiz kesin.



Eklenme tarihi: 24.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler