Sekiz çekirdekli Huawei Mulan görüntülendi

Sekiz çekirdekli Huawei Mulan görüntülendi

Daha önce bir performans testi aracının veri tabanında listelenen Huawei markalı Mulan, ilk resmi görüntüsüyle internete sızdırıldı. H60-L02 model numarasını taşıyan süper telefon, AnTuTu Benchmark'ta elde ettiği 38.000 seviyesindeki puanla en az günümüz telefonları kadar performanslı çalışacağını kanıtlamıştı. Teknik özellikleri bu test sonuçları sayesinde detaylanan Mulan, tasarımı ve tanıtım tarihine dair yeni bulgular ile yeniden medyanın odağında.

4,9 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080 piksel) ekran, 1,7 GHz ARM Cortex-A15, 1,3 GHz ARM Cortex-A7 olmak üzere toplam sekiz çekirdekli işlemci ve dört çekirdekli ARM Mali-T624 GPU'lu HiSilicon Kirin 920 çipset, 3GB LPDDR3 RAM, 13 MP kamera, 5,1 MP ön kameranın eşlik edeceği Mulan, Huawei'nin yıllardır üzerinde çalıştığı Honor cihaz ailesine mensup olacak. Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle prototip çalışmaları yürütülen cihaz, Emotion kullanıcı arayüzünün son versiyonunu bünyesinde barındıracak.

Sina Weibo sosyal ağında paylaşılan etkinlik afişine göre; Honor serisinin yeni amiral gemisi yaklaşık iki ay sonra, 18 Ağustos'ta Pekin'deki bir basın organizasyonunda tanıtılacak. Metal çerçeveyle kaplanacağı tahmin edilen Mulan'ın yıl sona ermeden Türkiye ve diğer Asya, Avrupa ülkelerine giriş yapması bekleniyor. Telefon, Çinli üreticinin yıllar sonraki ilk gerçek manasıyla üst düzey çözümü olacak.



Eklenme tarihi: 5.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler