Huawei'nin amiral gemi telefonu Mulan'dan yeni görüntüler

Huawei'nin amiral gemi telefonu Mulan'dan yeni görüntüler

Bu seneki ilk üst düzey telefonuyla anılmaya başlayan Huawei, önümüzdeki günlerde resmi tanıtım etkinliğiyle 2014'ün ilk amiral gemisini basınla buluşturacak. Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek tanıtım organizasyonu öncesi, Mulan'a ait yeni prototip görüntüleri ortaya çıktı. Sina Weibo sosyal ağında paylaşılan fotoğraflar, cihazın kasa yapısını gözler önüne serdi. Kaynak ayrıca telefonun teknik özelliklerini de doğruladı.



Tıpkı Galaxy S5 gibi Full HD çözünürlük standardını devam ettirecek olan Mulan, 5 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekrana sahip. İki hafta önce Pekin'de tanıtılan Kirin 920 adlı alt şirketi HiSilicon'a ait yeni nesil yongadan gücünü alacağı bilinen cihaz, dört ARM Cortex-A15 ve dört Cortex-A7 olmak üzere toplam sekiz çekirdekli bir işlem birimi ve ARM Mali-T628 GPU'yu bünyesinde barındıracak. 13 MP kamera, 5 MP ön kamera ve 3 GB sistem belleğini beraberinde getiren metal çerçeveli akıllı telefon, plastik kasayla korunacak.

Önceki Huawei Mulan haberimize konu olan ilk Mulan basın görselinden daha farklı bir tasarıma sahip görüntülerdeki beyaz cihaz, aynı zamanda arka kısma entegre bir parmak izi okuyucuyu da beraberinde getiriyor. 24 Haziran tarihinde resmiyet kazanacak aygıtın Honor 6 olarak isimlendirilebileceği konuşuluyor.





Eklenme tarihi: 16.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler