Huawei Mate Xs Türkiye Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Huawei Mate Xs Türkiye Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Huawei'in merakla beklenen katlanabilir telefonu Huawei Mate Xs Huawei'in online mağazasındaki yerini aldı. Türkiye pazarındaki satış fiyatıyla Mate Xs 30 bin TL ile tüketiciyle buluştu.

Şubat ayında tanıtılan ve Çinli teknoloji devinin ilk katlanabilir telefon serisi olan Mate Xs bugün ülkemizde de satışa çıktı. Gerek tablet gerek telefon modunda kullanabileceğiniz Huawei Mate Xs, Kirin 990 5G SoC yonga setiyle donatılmış şekilde karşımıza çıkıyor. 8 inç ve dışa katlanabilen ekran ile tam ekran deneyimi sunuyor.Zirkonyum bazlı sıvı materyalden üretilmiş olan cihaz 180 derece katlanan menteşe sistemine sahip.

Katlanmış haliyle 6.6 inç ekrana sahip olan Mate Xs, 6.38 inç ikincil ekrana sahip. Cihazı açtığınızda ise 8 inç lik bir tablet görünümüne kavuşuyor. Flying Fish Fins soğutma sistemi ile etkili bir soğutma için mikroskobik yarıklara sahip esnek grafenden üretilmiştir.

EMUI10.0.1 ile çalışan Huawei Mate Xs, Huawei'in resmi uygulama dağıtım platformu Huawei AppGallery ile piyasaya sürülen ilk Huawei cihazlarından biri.



Eklenme tarihi: 8.04.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler