Huawei Mate P9'un basın görseli sızdı

Huawei Mate P9'un basın görseli sızdı

Mobil sektöre telefon-tablet melezi kategorisinde giriş yapan ve son birkaç senedir Huawei'nin en lüks ürünlerini bünyesinde barındıran Mate serisi yakında yeni sürümüne kavuşacak. Mate 9 ismiyle gelecek ay tanıtılması beklenen cihazın internete sızan prototip görüntülerinden sonra ilk kez basın görselleri yayımlandı.

Evan Blass tarafından paylaşılan görsellerde, Mate 9'un selefi Mate 8 ile büyük ölçüde aynı ön yüz tasarımına sahip olduğu görülüyor. Telefonun iddialara konu olan teknik özellikleri şuanlar; Kirin 960 çipset, 6 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza, Leica merceğe sahip çift sensörlü arka kamera, 20 MP ana kamera çözünürlüklü ve Android 7.1 Nougat işletim sistemi.

5,9 inç Full HD çözünürlüklü bir ekranla donatılacağı ileri sürülen Huawei Mate 9, Çin ile birlikte tüm dünyada satışa çıkacak. Cihazın Quad HD çözünürlüklü her iki kenardan da kavis verilmiş AMOLED ekranlı bir sürümü de mevcut. Galaxy S7 Edge ile aynı ekrana sahip olduğu tahmin edilen Mate 9'un Edge sürümü, ekran dışında diğer bazı donanım özelliklerinde de düz ekranlı modelle arasında farklılıklara sahip. Bu üst segment çözüm, Mate 9'un aksine Çin pazarına özel olarak piyasaya sürülecek.



Eklenme tarihi: 13.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler