Huawei Mate 8'in tanıtım tarihi açıklandı

Huawei Mate 8'in tanıtım tarihi açıklandı

Önümüzdeki perşembe yeni Kirin 950 çipsetini tanıtacak olan Huawei, bu donanımın güç vereceği ilk telefonunu da ay sonunda gün yüzüne çıkaracak. Bugün Sina Weibo hesabı üzerinden 26 Kasım tarihli etkinliğe ait davetiyeyi paylaşan Huawei CEO'su Richard Yu, Mate 8 olarak bilinen telefonun tanıtım tarihini resmen duyurdu.

6 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli (Cortex-A72+Cortex-A53) Kirin 950 çipset, 4 GB RAM, 32/64 GB bellek, 20 MP arka, 8 MP ön kamera, çift SIM ya da microSD desteği, ARM Mali-T880 GPU, LTE-Cat.10 modem çipi ve Force Touch teknolojisini beraberinde getirmesi beklenen Ascend Mate 8, muhtemelen aralık başında tüketiciyle buluşacak.

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, Mate 8 ile 2015 ürün yelpazesinin üst segmentine nokta koymayı planlıyor. 2016 model çözümlerini sene başında düzenlenecek CES 2016 fuarında sergileyecek olan şirketin bu yıl gösterdiği büyüme ivmesini sürdürmesi halinde gelecek sene Apple ile ikincilik mücadelesi içerisinde olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 2.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler