Huawei Mate 10 Pro'nun ilk basın görüntüsü

Huawei Mate 10 Pro'nun ilk basın görüntüsü

Huawei, iki hafta sonra tasarım merkezine de ev sahipliği yapan Almanya'nın Münih şehrinde yeni üst düzey telefonlarını tanıtacak. Çerçevesiz ekranla donatılacağı bilinen cihazlardan en güçlüsü olacak Mate 10 Pro modeli bugün ilk kez internete sızdı.

Meşhur sızıntı kaynağı Evan Blass, 5,99 inç IPS LCD ekrana sahip Mate 10 Pro'nun ilk basın görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. 18:9 en-boy oranına sahip ekranıyla 2017 akıllı telefon modasına ayak uyduran Mate serisinin en yenisi, üreticisinin 10 nm'lik yeni yongaseti Kirin 970'ten gücünü alacak. Kirin 970, dört çekirdekli 2,4 GHz Cortex-A73 ve dört çekirdekli 1,8 GHz Cortex-A53 olmak üzere sekiz çekirdekli işlemcinin yanında yapay zeka işlemleri için özel olarak geliştirilen NPU (Neural Processing Unit) birimini de beraberinde getiriyor.

16 Ekim'de tanıtılacak olan Mate 10 serisi, yine Leica işbirliğiyle geliştirilen çift sensörlü arka kamera donanımıyla piyasaya sürülecek. Mate 10 Lite, Mate 10 ve Mate 10 Pro'nun Avrupa ve Çin'de satışa çıktıktan sonra küresel pazara açılması bekleniyor.




Eklenme tarihi: 1.10.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler