4600 mAh pilli Huawei Honor Note 9 eylülde tanıtılacak

4600 mAh pilli Huawei Honor Note 9 eylülde tanıtılacak

Akıllı telefon piyasasında Apple'nin ikincilik koltuğuna gözünü diken Huawei, son dönemdeki başarısını internet satışlarına odaklanan Honor markasına borçlu. Geçen yıl hem Çin'de hem Avrupa'da milyonlarca tüketiciyi Huawei'ye çeken Honor 8 modellerinden Note çözümü de ana model gibi yenileniyor. Selefi gibi büyük beğeni toplayan Honor 9'un ardından Huawei'nin yükselişini garanti edecek bir ürün daha tüketiciyle buluşacak.

Honor Note 8'de 6,6 inç Quad HD çözünürlüklü LCD ekran kullanan Çinli üretici, Honor Note 9 modelinde de muhtemelen aynı panele yer verecek. Çinli kaynaklara göre yeni cihaza HiSilicon'un yeni çipi güç verecek. Dört çekirdekli Cortex-A73 performans, dört çekirdekli Cortex-A53 enerji tasarruf işlem kümelerinde toplam sekiz çekirdekli Kirin 965 yongaseti ARM'nin Mali-G71 grafik işlemcisini beraberinde getirecek. Bunun dışında Note 9'un 6 GB RAM, 64 GB hafıza, 12+12 MP arka kamera ve 4600 mAh pile sahip olması bekleniyor.

Eylülde tanıtımı gerçekleştirilecek yeni Honor telefonu muhtemelen tanıtımdan birkaç hafta sonra Çin'de satışa sunulacak. Küresel satış ancak Çin'den sonra başlayabilecek.



Eklenme tarihi: 3.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler