Çift arka kameralı Huawei Honor 6X tanıtım tarihi belli oldu

Çift arka kameralı Huawei Honor 6X tanıtım tarihi belli oldu

Akıllı telefonlarında çift arka kamera donanımını standart haline getiren Huawei, önümüzdeki hafta tanıtacağı orta seviye Honor çözümünü de bu standarda uydurdu. Sosyal medya hesaplarından 18 Ekim tarihinde yeni bir Honor telefonu tanıtacağını duyuran firma, 200 dolar seviyesinde popüler Honor 5X'in yerini alacak çözümünü gün yüzüne çıkaracak.

5,5 inç Full HD IPS LCD ekran, 2,1 GHz sekiz çekirdekli işlemciye sahip Kirin 650 çipset, 3/4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 12 + 2 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, USB-C portu, parmak izi okuyucu ve 3270 mAh pil ile donatıldığı resmi sertifikalar sayesinde doğrulanan Honor 6X, arka tarafta üst ve alt kısımlara yerleştirilen plastik kısımlar dışında alüminyum kaplı 8,2 mm kalınlığında bir kasaya sahip.

1500 yuan (685 ₺) seviyesinden satılacak telefonun, halefi piyasaya sürüldükten sonra ucuzlayan Xiaomi Mi 5 ile rekabet etmesi zor görünüyor. Ancak farklı satış kanalları kullanan Huawei ve Xiaomi, hala son dönemdeki düşüşlerini telafi edecek fırsata sahip.



Eklenme tarihi: 10.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler