Huawei FreeBuds 5i Tanıtıldı

Huawei FreeBuds 5i Tanıtıldı

Huawei’in yeni kablosuz kulaklığı Huawei FreeBuds 5i tanıtıldı. Farklı renkleriyle dikkat çeken kulaklık, tasarım olarak standart bir görünüme sahip.

Huawei FreeBuds 5i, Freebuds 4i’den farklı olarak 42db ANC gürültü engelleme özelliğine sahip. İstemediğiniz gürültülere karşı başarılı olan FreeBuds 5i, yapay zeka sistemi ile oldukça net telefon görüşmelerinize de eşlik edecek. LDAC kodek desteği ve Bluetooth 5.2 bağlantısı da bulunan yeni Freebuds iki farklı mikrofona da sahip.

ANC ile toplamda 18.5 saat, ANC’siz 22 saat pil ömrü bulunan Huawei FreeBuds 5i’de sadece kulaklıkları ANC ile 6 saat, ANC olmadan ise 7.5 saat pil ömrünü kullanıcılara sunmaktadır. Şu an henüz Türkiye’de satışta olmasa da, ilerleyen zamanlarda Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Huawei FreeBuds 5i’nin yurt dışındaki satış fiyatı ise şu an 90 dolar civarında.

Huawei 23 Haziran’da İstanbul’da bir etkinlik gerçekleştirecek. Yapılacak olan etkinlikte birçok ürünün de duyurusunun yapılması bekleniyor. Tanıtılması beklenen ürünler arasında Huawei FreeBuds Pro 2 kablosuz kulaklık olması da bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre FreeBuds Pro 2’nin kutusu ile 30 saat pil ömrü sunması beklenirken, ANC ile 4.5 saat, ANC olmadan 7 saat pil ömrü ile geleceği söylentiler arasında. Bunun yanı sıra etkinlikte dizüstü bilgisayar ve Huawei katlanabilir telefon da tanıtılabilir.



Eklenme tarihi: 9.06.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler