Huawei Ascend P8 tanıtım tarihi belli oldu

Huawei Ascend P8 tanıtım tarihi belli oldu

Birkaç gündür yeni tanıtımıyla alakalı ipuçları veren Huawei, bugün beklenen tanıtım etkinliği duyurusunu gerçekleştirdi. 15 Nisan tarihinde İngiltere'nin Londra şehrinde düzenleneceği bildirilen organizasyon, büyük olasılıklı yeni Ascend Platinum cihazına özel olacak.

Teknik detayları şubatta internete sızan Ascend P8, 5,2 inç büyüklüğünde Full HD ekran, sekiz çekirdekli 16 nm Kirin 930 çipset, 3 GB RAM, 13'er megapiksellik ön ve arka kameralar, 2.600 mAh pil ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemini bünyesinde barındıracak. Sadece 6 milimetre kalınlığında tasarlandığı iddia edilen P8'in selefi Ascend P7, 6,5 mm'lik alüminyum-cam kasasıyla orta-üst fiyat kategorisinin en şık telefonlarından biri olmuştu.

P6 ile başlayıp P7 ile devam eden Shenzhen merkezli üreticinin ince telefon tutkusu, bu sene çok daha güçlü bir ürünle sürecek. 2.999 yuan (~1.200 TL) seviyesinde satılacağı iddia edilen P8, seriyi bir adım öteye taşıyacak yenilikçiliğe sahip görünüyor. Daha fazla detayı 15 Nisan'da, yerel saatle 17.00'de başlayacak etkinlikten öğreneceğiz.



Eklenme tarihi: 18.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler