Huawei Ascend P7 Türkiye fiyatı belli oldu

Huawei Ascend P7 Türkiye fiyatı belli oldu

Huawei, geçen seneki ultra ince amiral gemisi Ascend P6'nın yerini alan sonraki Platinum telefonunu ülkemize getiriyor. Önceki cihazlarında olduğu gibi yine Vodafone aboneleri için anlaşmalı olarak satın alınabilecek P7 adlı telefonun perakende satış fiyatı da belli oldu.

6,5 milimetrelik şık tasarımlı kasasıyla öne çıkan Ascend P7, bünyesinde barındırdığı yeni HiSilicon yongası sayesinde işlem/grafik performansı hususunda iyi iş çıkarıyor. Huawei Ascend P75 inçlik Full HD (1920 x 1080 piksel) IPS LCD ekran, 1,8 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemci, ARM Mali-450 GPU'lu HiSilicon Kirin 910T çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, microSD yuvası, 13 MP arka, 8 MP ön kamera, 2.500 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi tabanlı Huawei Emotion UI 2.3 kullanıcı arayüzü, cihazın başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor.

1299 TL fiyatla satılacak olan Huawei Ascend P7'yi daha ucuz bir fiyatla edinebilmek için Vodafone'nin 20 TL'den başlayan taahhüt kampanyalarına başvurmak gerekiyor. Alüminyum kasa ve yedi katmanlı özel bir cam kaplamaya sahip arka yüzeyiyle halihazırda piyasadaki en güzel görünümlü telefonlar arasında yer alan P7, tıpkı P6 gibi tüketicileri etkisi altına almaya hazır. Cihazın ilk etapta yalnızca Vodafone tarafından sergilenip satılacağını, ilerleyen haftalarda diğer mağaza ve alışveriş sitelerinin de Ascend P7 satışına başlayacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 10.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler